Civic Tourer-design

Res i första klass

Utformad för perfekt kontroll, förstklassig komfort. Tourerns körställning ser till att allt du behöver finns inom synhåll eller en fingertryckning bort.

Scrolla

Lyx på lång sikt eller korta resor

Bakre trekvartsvy av Civic Tourer, bagagelucka och öppna dörrar.

Den sportiga och rymliga interiören har en mycket hög kvalitet för den som vill köra med stil och komfort. Det finns gott om utrymme för dig, dina passagerare och deras bagage.

Skarpt formgiven

Oavsett om den kommer mot dig eller har passerat – ger Civic Tourer ett starkt intryck.

Honda Civic Tourer trekvartsvy framifrån höger. Närbild.

Vid en första titt är det lätt att tro att Tourer är byggd för sport. Det beror på att vi har anpassat Civics svepande stil efter Tourerns rymlighet. Resultatet är en aerodynamisk familjebil med en helt unik profil som inte gör avkall på stilen på grund av det större utrymmet.

Flytande tak

Tourer-modellens fönsterrutor får omgivningen att komma lite närmare. Det beror på att vi har lagt till ett flytande tak som skapar ett band av rutor runt bilen, vilket ger en nästan oavbruten utsikt. Den extra trekvartsrutan erbjuder utmärkt sikt bakåt och ger bilen slankare linjer och bättre aerodynamik.

Honda Civic Tourer trekvartsvy bakifrån höger.
Honda Civic Tourer. Sedd framifrån.

Bakdelens design

Aerodynamisk vinge samt bakljus och bromsljus med lysdioder bidrar till den distinkta bakvagnsdesignen – och till en säkrare bakre profil på vägen.

Honda Civic Tourer bakifrån.

Tydliga LED-bakljus och LED-bromsljus framhäver bakvagnens utformning.

Vi tänkte på prestanda till och med när vi utformade bilens bakljus och bakre sektion. Vi omvandlade den till en ”vinge” med små längsgående ”fenor” för att minska luftmotståndet och förbättra aerodynamiken. För Civic Tourer innebar det bättre kontroll, mindre turbulens och förbättrad hantering.

Närbild på LED-bakljus.

Välj din stil

Se till att din Civic Tourer ser ut precis som du vill.

Ljus och färgglad eller mörk och sofistikerad, solida färger eller metallic – välj färgen som passar dig.

Alabaster Silver Metallic

Alabaster Silver Metallic Honda Civic Tourer. Från sidan.

Formad för utrymme

Du kommer att se ett under av mångsidighet. Det finns ett enormt användbart utrymme och massor av potential för just din livsstil.

Se bagageutrymmet ur ett passagerarperspektiv Baklucka öppen.

Nya Civic Tourer låter alla passagerare njuta av turen. Trots sin sportiga exteriör finns det nu mer förvaringsutrymme och flexibilitet så du får det bästa av två världar − en svårslagen välbalanserad snygg bil.

Rörelseutrymme

Från lägre lasthöjd genom sänkbar stötfångare till att lägga till
bekväma extrautrustningar som justerbart lastnät och enhandsmanövrerat lastutrymmesskydd - vi har gjort inredningen så flexibel och praktisk som livet kräver.
Du får ett klassledande lastutrymme på 624 liter, 125 liter utrymme under golvet och ett största lastutrymme på 1668 liter med nedfällda säten.

Bakre trekvartsruta Honda Civic Tourer. Baklucka och dörrar öppna.

Låg tröskel bak ger stor öppning för lätt i- och urlastning.

I säkert förvar.

Inte bara förvaring, utan säker förvaring

Du hittar många praktiska extrafunktioner som hjälper dig utnyttja utrymmet i Civic Tourer ännu bättre. Ta till exempel insynsskyddet. Frigörs med ett tryck och ger snabb och enkel åtkomst till alla dina saker. Och om du vill lasta in mycket bagage packar skyddet undan sig själv på ett ögonblick – ingen ansträngning, inget besvär.

En säker lösning

Civic Tourer har ett mycket praktiskt 125-liters förvaringsutrymme för dina värdesaker under golvet, så att du ska känna dig extra trygg. Som du ser har vi gjort interiören så flexibel, praktisk och säker som din livsstil kräver.

Delad bild: Civic Tourer bakifrån med öppen baklucka. Bildens vänstra sida visar tomt bagageutrymme men öppet insynsskydd. Höger sida visar stängt insynsskydd, med resväskor.

Ett insynsskydd med enhandsgrepp gör att man snabbt och lätt kommer åt bagaget.

Bild på Civic Tourer från höger bak med öppen baklucka. Bilden visar tomt bagageutrymme med insynsskyddet undanstuvat.

Enkelt att förvara

När insynsskyddet inte används kan det lätt packas undan utom synhåll.

Känn dig som hemma

Från A till B – Civic Tourer ser till att resan alltid går smidigt.

Civic Tourer är utformad med tanke på både komfort och utrymme. Vi har genomgående använt material av hög kvalitet i inredningen vilket framgår av de lyxiga skinnklädda sätena. Den läderklädda ratten är inte bara för syns skull utan vi har ägnat mycket möda åt sömmarnas mönster och placering för att ge det skönaste greppet.

Närbild på interiören i Tourer, med fokus på sätenas läderklädsel.